Avtryck

Märkning krävs § 5 TMG

fischer Sverige AB
Tenngatan 4
602 20 Norrköping
Sverige
Tel: 011 31 44 50
Epost: info@fischersverige.se

Copyright

Alla texter, bilder, grafik, ljudfiler och annat innehåll på denna sida, liksom deras arrangemang och mönster är skyddade av upphovsrätt och andra skyddslagar. Innehållet på denna webbplats får inte kopieras, distribueras, ändras eller göras tillgängligt för tredje part för kommersiella ändamål.

Ansvarsfrihet

Innehållet på denna webbplats har skapats och underhållits med största försiktighet. fischer Sverige AB tar inget ansvar för riktigheten, fullständigheten och aktualiteten av innehållet tillhandahålls och utesluter därför ansvarig för förlust eller skada av något slag som uppstår direkt eller indirekt genom användning av denna webbplats. På samma sätt tar fischer Sverige AB inget ansvar för webbsidor från andra operatörer eftersom besökare på denna webbplats har tillgång till länkar som presenteras här. Denna tredje parts innehåll är ensam ansvar för sina leverantörer.
Endast användningen av webbplatsen för fischer Sverige AB skapar inget avtalsförhållande mellan användaren och fischer Sverige AB.

integritet

fischer tar skyddet av din privata data väldigt seriöst och behandlar dina uppgifter mycket noggrant och konfidentiellt. Användning av data är endast i enlighet med gällande bestämmelser om dataskydd.
Genom att besöka denna webbplats kan information om åtkomst (datum, tid, sida som visas) sparas. Dessa uppgifter är inte personuppgifter, och är anonyma. De utvärderas enbart för statistiska ändamål. En överföring till en tredje part, för kommersiella eller icke-kommersiella ändamål, äger inte rum.

Personuppgifterna samlas endast om du använder det på egen hand, till exempel. när du begär produktkataloger. Där kommer du att bli informerad om det avsedda bearbetningsmålet och om nödvändigt ditt samtycke till lagring. Dina data krypteras före överföring och bearbetning för att skydda den mot obehörig åtkomst.

fischer Sverige AB säger uttryckligen att överföring av data på Internet (till exempel via e-postkommunikation) har en viss osäkerhet och inte kan skyddas fullständigt mot tredjepartstillträde.

Tekniska rekommendationer

Den här webbplatsen är optimerad för en skärm med en skärmupplösning på 1024 x 768 pixlar. Vi rekommenderar att du använder en av följande webbläsare: Microsoft Internet Explorer version 8.0 eller högre samt Mozilla Firefox 12.0 eller högre.
sc93-delivery-1