Lösningar för gör-det-självare

fischer har rätt lösning för varje applikation: en mycket speciell när det kommer till kritan - eller en universell plugg för varje vägg.Vilken plugg väljer jag i hålrum, i betong eller skivmaterial? Vilken plugg är rätt för min applikation? Hos fischer har du olika alternativ för att hitta rätt plugg.

Pluggsökaren för gör-det-självare

fischer har rätt lösning för varje applikation: en specialinfästning, när den behövs - eller en universalplugg för varje vägg.

Vilken plugg väljer jag i hålrum, massiva tegel eller skivmaterial? Vilken plugg är den rätta för min applikation? Har du någonsin frågat dig dessa frågor och hittade inte ett sätt att hjälpa dig själv, så att ditt nya väggskåp inte ramlar ner direkt?

Till pluggsökaren

Produktsökaren App

Produktsökaren finns också som en gratis app för smartphone eller surfplatta:

Till App Store för iOS-enheter

Till App Store för Android-enheter

Med några få klick kommer alla DIY-entusiaster också att lära sig allt om fästanordningar, byggmaterial och installation. Också nästa återförsäljare visar direktanslutningsapplikationen direkt.

Produktkatalog

Tack vare de speciella filteralternativen i vår produktkatalog, kan även den ambitiösa do-it-yourselfer hitta rätt produkt för sitt fixeringsproblem.
Gå till Produktkatalog
Duotec Heimwerker Modell des Monats

Gör-det-självare produkt i månaden

fischer DUOTEC, specialisten för hålrum, är en lättmonterad lösning för tunga laster, speciellt i panelbyggnadsmaterial. Finns nu i två storlekar.
Gå till fischer DUOTEC

Ännu snabbare till lämpliga lösningar med applikationshjälp och fischers färgkodningssystem!

Med hjälp av assistenten kan du omedelbart bestämma om du endast behöver pluggar från fischer eller även till exempel lämpliga skruvar, komponentstänger, krokar eller andra lämpliga tillbehör. & nbsp;
Dessutom finns det fortfarande det beprövade fischer-färgkodningssystemet, med vilket du omedelbart kan välja det rätta byggmaterialets och som förenklar sökningen efter den lämpliga infästningen för ditt byggmaterial.

Förutom det hittar du piktogrammen för tydliga produktpaket med information om respektive maximal bärförmåga i kilo samt ytterligare fästningstips.

Förresten: Du hittar all information, även vår plug-sökare på webbplatsen.

Den lämpliga hyllan är hittad och skall nu hängas på väggen - för att hänga upp den säkert och varaktigt är lämplig plugg och skruv nödvändigt.

Så snabbt in till bygghandlaren och få de lämpliga produkterna - men ofta så stöter man på patrull med frågan vilka produkter som är de rätta.

Det rätta plug- och skruvvalet beror i grunden på vikten, det som skall monteras och det byggmaterial som objektet ska monteras i.

Det finns en lämplig lösning från fischer för varje situation - för att hitta denna lösning, demoklossarna vid infästninshyllan och fischer färgkodningssystemet hjälper dig.

fischer Kundservice

fischer AB
Nygatan 93
602 34 Norrköping
sc93-delivery-2