Installationssystem SaMontec

Säker infästning för rörkonstruktioner.

Installationssystem

Med detta område erbjuder fischer ett system för en tillförlitlig styrning och montage av alla typer av media.
Universella skenor, fästen, anslutnings- och konstruktionselement, klämmor och installationstillbehör är mycket variabl och mångsidiga. Den optimala systemlösningen, modulkonstruerad, ekonomisk övertygande och mycket installationsvänlig, t.ex. med push-through-systemet.

Du kan hitta fischer SaMontec-produkter och dokument & nbsp; i systemets online katalog.

Till produktens online katalog

fischer lätta installationssystem. Lätt men kraftfullt.

FLS-systemet möjliggör en ekonomisk och säker installation av horisontella och vertikala installationer. På grund av sin modulära struktur och de redan monterade byggnads- och anslutningselementen i fabriken är det enkelt och snabbt att montera.

Det anpassningsbara installationssystemet består av tre huvudelement: Skensystemet FLS och upphängningsfästen ALK, de förmonterade konstruktionselementen SF Clix 31 och montagesvinkeln MW Clix 90º, liksom den optimerade anslutningselementet FHS Clix, FSM Clix M, FSM Clix P och tillhörande vinklar och skenanslutningar.

Ytterligare detaljer om installationssystemet FLS 

Installationsnät

Flexibelt system som skapar kreativa möjligheter

fischer utvecklade det flexibla installationsnätet utifrån de enskilda komponenterna i fischers SaMontec-systemet. Med skensystemet och speciella fixeringar, etableras en installationsnivå i byggnader, under innertaket. Detta kan - även i efterhand - justeras och säkerställer att man leder alla typer av media till vilken som helst önskad punkt på produktionsnivån.

Systemet är inte bara lämpligt för nya konstruktioner utan även för eftermonterade installationer. fischer skapar därför kreativt utrymme för konstruktörer och arkitekter. Ljus- eller ljudreduceringselement kan till exempel monteras på installationsnätet.

fischer stöder dimensionering av rörledningar och de nödvändiga fixeringselementen med designprogrammet fischer SaMontec.

fischer SaMontec

Har du frågor? Kontakta oss.
fischer Sverige AB
Tenngatan 4 
60223 Norrköping
sc93-delivery-1