Ladda ner och systemkrav

Vi utvecklar vår mjukvara kontinuerligt för våra kunder. För att få bästa möjliga prestanda och därigenom generera högsta möjliga vinst för våra kunder har vi bara implementerat Microsoft.net Framework 4.6. Därmed uppnår vi en högre hastighet under nedladdningar och uppdateringar och bättre prestanda under användningen av våra program. Dessutom utvecklade vi tre nya sätt att ladda ner, varigenom alla uppfyller en speciell grupp operatörer.

Nedladdningar

Online Installer (enskild positionsversion)

Den här versionen innehåller den nya FIXARIENCE " Web-Installer ". Nedladdningsstorleken uppgår endast till 14 MB. & Nbsp; Under installationen laddas ytterligare nödvändiga komponenter från fischer-servern. Om du väljer att ladda ner även CAD-offline-modulen, ökar nedladdningsstorleken till ca. 540 MB. Om det alltid integrerade CAD-nätläget är tillräckligt rekommenderar vi alltid att du använder den mindre nedladdningsstorleken. Vi rekommenderar denna typ av nedladdning för enskilda dator, som alltid kan anslutas till internet.

Hämta enskild platsversion

MSI Network-paket för administratörer (nätverksversion)

Den här versionen är avsedd för nätverksadministratörer som rullar ut programvaran i sitt nätverk med den eller arbetar med terminalservrar.

Hämta MSI Network-paket 

Individuell Offline-installation (CD-version)

Den här versionen innehåller en komplett cd-version, som alltid får en uppdatering när mjukvaran får en uppdatering. Därför kan du hålla FIXARIENCE också aktuell om datorn med programvaran inte kan anslutas till internet. Vi rekommenderar denna typ av nedladdning för enskilda positionsdatorer som inte kan anslutas till internet.

Hämta offlineinstallation

Systemkrav

Arbetsminne: Min. 2048 MB (2 GB)

Operativsystem: Windows Vista® (Service Pack 2) Windows® 7 (Service Pack 1) Windows® 8 Windows® 10

Anmärkningar: De faktiska systemkraven varierar beroende på systemkonfigurationen och operativsystemet.

Notera till Windows® XP: Microsoft har slutat stöd från operativsystemet Windows® XP i april 2014. Av denna anledning finns inga uppdateringar etc. från Microsoft. Därför har uppdateringar från fischer-gruppen för det här operativsystemet upphört.

Din kontaktperson för teknisk rådgivning

Tefontid teknisk rådgivning
Måndag - fredag 8:00 - 16:00

fischer ab
Nygatan 93
602 34 Norrköping

sc93-delivery-1