Professional App

Den mobila guiden för infästningslösningar för proffsen

Fischer Professional app är en digital infästningsguide som ger byggproffs möjlighet att snabbt och enkelt få mer information om våra produkter, hitta rätt infästningslösning och/eller hitta närmaste återförsäljare.

De flesta byggproffs inom industrin arbetar på byggarbetsplatser. Då använder man oftast sina telefoner för att beställa varor, sköta anteckningar, eller för att ställa frågor. Fischer Professional app är utvecklad för att addera ett värde på plats - direkt där det händer.

Oavsett om det handlar om att hitta godkännanden eller att fråga efter rätt produkt— tillhandahåller fischers Professonal svaret,
...appen har redan vunnit the Digital Champions Award.

Appen ger kunderna rekommendationer på lämplig infästning för respektive applikation - både för enskilda produkter eller mer avancerade system med ankarmassa, gängstång och perfohylsa. Information om grundmaterial, fixtur, installationstyp och gällande laster är matas enkelt in i appen.

Den nya infästningsguiden kan laddas ner gratis från Google Play eller från Apple Store.

Verktyg och funktioner

Fischer Professional erbjuder flera nyttiga verktyg och features:


Hur finner jag rätt infästning?
Brukaren kan enkelt hitta rätt lösning genom att mata in information om grundmaterial, fixtur, infästningstyp och aktuella laster.

Hur kan jag snabbt hitta alla specifikationer på fischers infästning?
Tack vare vår onlinekatalog, finns alla våra produkter och deras specifikationer tillgängliga snabbt—alltid där och alltid uppdaterade. Sökfiltret kan justeras efter dina behov och det kan också användas med streckkodsskannern.

Var kan jag hitta fischers produkter i mitt närområde?
Oavsett om du arbetar hemma eller på byggarbetsplatsen— hitta närmaste återförsäljare direkt!

Onlinekatalog

Få information om alla fischer produkter. Tekniska dokument och lastvärden finns också tillgängliga.

Nyheter

Här hittar du all information du behöver från fischer såsom produktinnovationer eller andra kvalitetsprodukter från fischer.

Produktrådgivare

Hitta rätt infästning för ditt montage direkt.

Barcode scanner

Skanna dina produkter och få tillgång till all relevant information direkt på byggarbetsplatsen.

Fischer Professional har vunnit the Digital Champions Award

Fischer Professional har vunnit the Digital Champions Award. Priset delades ut i kategorin "Digital Customer Experience".

En expertjury tilldelade Fischer Professional högsta betyg avseende användarvänlighet och kvalitet. Kriterier som att bedömma framgångspotential och inovation i förhållande till företagsstorlek och nytta för hantverkarna var avgörande i att kora vinnaren.   

Priset delas ut av DigitalX-initiativet som består av Deutsche Telekom och tidningen WirtschaftsWoche tillsammans med federala ministeriet för ekonomi och energi. Detta årliga pris har som mål att stödja digitalisering i den regionala ekonomin.
sc93-delivery-2