fischer Akademin

fischer Academy - erfarenhet och kunskap

En kedja består alltid av olika länkar - infästningsteknik är likadan. Oavsett vilken applikation det gäller så behöver konstruktören och infästningsleverantören  en rad information för att kunna välja/rekommendera lämplig infästning. Detta för att  säkerställa att en robot står kvar på plats eller att en taklampa hänger kvar. Fischer Academy stöder dig med breda utbildningsmöjligheter så att du kan välja kostnadseffektiva och framförallt säkra infärsningar.

35 år fischer Academy - 35 års kompetens

I våra seminarier lär vi dig målgruppsorienterat hur du väljer rätt infästning  för din applikation. Därför jobbar vi med lärare, som förstår försäljning, precis som du gör. Vi erbjuder dig det didaktiska och metodiska, mycket mångsidiga möjligheten att upptäcka fischer-innovationerna och använda dem praktiskt.

Varje enskilt seminarium är inlärningsintensivt och händelseinriktat. Förutom "aha-effekten", varför just denna fischerlösning ger maximal kundförmån, vi visar dig också tips och tricks under planering och installation. Vi visar också på hur du inte ska göra så att du undviker skador.

Vi ger gärna dig uppdaterad teknik i våra utbildningar och informerar dig om aktuella standarder och riktlinjer. De europeiska och tyska bestämmelserna och deras genomförande under planering och genomförande visas också tydligt.

Våra certifierade tränare är under, och även efter, seminarierna tillgängliga för att svara på alla dina frågor. För att säkerställa detta uppdaterar de utbildningsmaterialet i teori och praxis varje år.

Vi hjälper dig gärna med dig individuell genomgång av hela vårtutbud av seminarier - bara kontakta oss. Tillsammans hittar vi en lämplig lösning för dig.

sc93-delivery-2