Where the best is normal.

Where the best is normal.

Rätt normalt: kvalitet genom teamwork

Fotboll är som livet: det är människorna som gör skillnad. Genom lagarbete kan man uppnå stora saker. Inget vet det här bättre än Jürgen Klopp. Den tvåfaldigt FIFA World Coach of the Year-belönade tränaren har, genom sin gränslösa vilja och ambituon, framgångsrikt skapat vinnande lag igen och igen. Det är därför vi har valt att ge oss in i målområdet med det här partnerskapet. Vi strävar dagligen efter det bästa samtidigt som vi jagar kontinuerlig utveckling, genom mottot "De som ger allt tillsammans kan bara bli bättre". Sedan att "Kloppo" är uppväxen nära vårt huvudkontor i Waldachtal gör det här till en perfekt match. Välkommen tillbaka, Jürgen.

20 Sekunden-Video verwenden…
20 Sekunden-Video verwenden…
20 Sekunden-Video verwenden…
Innovation genom motivation
Where the best is normal.
Citat
Partnerskapet med fischer är inget vanligt samarbete; detta är något som ligger mig varmt om hjärtat, då det känns som att jag har kommit hem igen.
Jürgen Klopp

#MOTIVATION

#INNOVATION

#LAGANDA

 


Strategikungen möter säker infästning. Det skulle kunna vara vår slogan för samarbetet med den omtyckta tränaren. Namnet Klopp är välkänt hos fischer. Jürgens pappa, Norbert, arbetade hos fischer i nästan 35 år fram till 1998, så företaget har haft en stor plats i Jürgens barndom. Han tappade aldrig kontakten med Prof Klaus Fischer, och i företagsledarens rum hänger en fotbollströja med tränarens autograf. En sak som de båda har gemensamt är de verkligen ser till att sätta bollen i rullning när det kommer till innovationer.
IMG_3504.JPG -> 20221206_Fischer_Auswahl_Sideshots_JK.pdf
Citat
Med hans perfekta mindset, hans värden och professionalism passar han perfekt in i vårt lag och i vår fischer-familj.
Prof. Klaus Fischer
cd-558b44897d-xz2c8