FiXperience
Mjukvaran som beräknar infästningssystem.
FiXperience

Mjukvaran FIXperience ger dig säker och pålitlig hjälp när du ska planera dina projekt oavsett om du är arkitekt, konstruktör eller byggproffs. FIXperience bygger på ett antal moduler som kan väljas efter aktuell applikation. Med hjälp av FIXperience kan förankringar och infästningar beräknas enkelt och flexibelt.  

Registrera nu gratis!


Fördelarna med FIXperience i korthet

Prestanda:
Mjukvaran är snabbast och träffsäkrast bland tillgängliga mjukvaror inom infästningsindustrin. Dessutom visar FIXperience resultaten i real-tid i statusrutan.
Tid och enkelhet
Tack vare dess användarvänlighet och alla möjligheter i mjukvaran kan man göra den optimala beräkningen väldigt fort, vilket sparar tid och pengar.
Pålitlighet och hållbarhet:
Ända sedan 1990 har fischer varit marknadsledande inom mjukvaror för infästningar. Mjukvaran är väl beprövad av både interna och externa experter.
Riktlinjer och standarder:
De viktigaste och senaste riktlinjerna och standarderna (Eurocode, ACI, etc.) är implementerade i mjukvaran. Detta gör mjukvaran säker i både nationella och internationella projekt.
Transparens:
Användaren får en strukturerad, och lättläst rapport.
Säkerhet:
De flesta beräkningarna som görs med FIXperience är säkerhetskritiska. Mjukvaran kommer att beräkna all säkerhetsrelevant data - inte bara själva designen men även geometriska förhållanden.

Du väljer

Online

FiXperience Online Suite inkluderar C-FIX Online med verktyg för fjädermodeller med även en add-on för att göra beräkningar mot basplatta och ankarlaster (linjär fjädermodell) och CHANNEL-FIX Online.

Mer information om FiXperience Online

Offline

Den väl beprövade FiXperience Online Suite inkluderar apparna C-FIX, REBAR-FIX, RAIL-FIX och mer för en uppsjö av applikationer.

Mer information om FIXperience Offline

sc10-cd-2